Прочетете още:       Замисляли ли сте се защо носите точно това

...
Прочетете още:  
 
  Замисляли ли сте се защо носите точно това
Коментари Харесай

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

Прочетете още:  

 

 

Замисляли ли сте се за какво носите тъкмо това име и по какъв начин то въздейства на събитията от животът ви? Какво значи името от нумерологична позиция, каква информация носи то?

Нумерология на името и това влияе върху хода на ориста ви?

От антични времена хората обръщат изключително внимание на връзката сред числата и човешката орис.

Вашето име е вашето управление, което ви разкрива смисъла на сегашното ви олицетворение, каква е вашата цел, тенденция, дадена ви от родителите, респективно от рода.

Ако осъзнаем заветът, който нашите предшественици са ни оставили, тогава можем да сме сигурни в тяхната помощ. Ако вървим против нашата родова система, това автоматизирано значи, че губим поддръжката на нашия жанр, отказвайки да осъществим дълга си към него.

В имената ни са закодирани мощни страни, които ни оказват помощ по пътя на живота, само че има и кармични прояви на характера, с които по един или различен метод ще би трябвало да се оправим, в противоположен случай няма да е допустимо да реализираме положителното, което дава мощната линия на нашето име.

Как сами да си извършите нумерология на името? На база на това, ще разберете вашата цел и дълг към рода.

За задачата използвайте следната таблица, която е особено за българската писменост и има следните вибрационни и числови смисли:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

Много деликатно изследвайте първото си име, тъй като то е с най-силно въздействие във вашият живот.

Използвайте следният образец:

Запишете на лист хартия вашето първо име. Например, Мария или Николай. Въз основа на таблицата вижте коя писмен знак на кое число подхожда.

Направете по този начин: М(4)+А(1)+Р(8)+И(9)+Я(3) = 25 = 2+5=7

или   Н(5)+И(9)+К(2)+О(6)+Л(3)+А(1)+Й(1)=27=2+7=9

Забележка: Смятайте, до момента в който не получите едноцифрено число.

Числото, което получихте ще разкрие мощните страни на личността ви, които са кодирани във в нея, посредством името, с което са ви нарекли вашите родители.

Нумерология на името: Пояснения за числата от 1 до 9.

– Ако сте получили ЕДИНИЦА:

Единицата дава отговор за проявата на личността в обществото, съгласно зодиака. Тя корелира с Овен. Личността „ Единица “ не би трябвало в никакъв случай да остава в сянка, а би трябвало да прокарва нови пътища, да стане и да бъде водач. Постоянният напредък, както в персонален, по този начин и в обществен проект, е отличен знак, че сте на прав път.

Съвет: Бъдете амбициозни, решителни, дипломатични, адаптирайте се бързо към изменящата се среда. Можете да се реализирате в държавните служби, в политиката, в медицината, изследователската активност, в авиацията и космонавтиката, машиностроенето, минното дело и в авангардното изкуство.

– Ако сте получили ДВОЙКА:

Според зодиака Двойката корелира с Телец. Тя управлява връзките на личността със заобикалящият я свят. Отговаря за натрупването и потреблението на материалното и духовното благосъстояние. Задачата е да се научите да съжителствате хармонично с другите, да разберете същинското значение на материалните богатства и да ги прилагате по този начин, че да служат за вашето духовно израстване.

Съвет: Имайте самообладание, работете настойчиво, бъдете непрекъснати. Можете да се реализирате в областта на финансите, като архивен служащ, в музей, в библиотека, в региона на търговията, модата, селското стопанство, диетологията и хранително-вкусовата индустрия.

– Ако сте получили ТРОЙКА:

Това число взаимодейства със зодия Близнаци. Личността „ Тройка “ би трябвало да работи в региона на осведомителните технологии, да учи настойчиво, да се обкръжи със съидейници към себе си.

Съвет: Трябва да създавате контакти, да ръководите хората, да бъдете ядрото на екипа, да развиете дипломатически качества, да преодолеете недоверието към света и хората. От вас може да стане добър стихотворец, художник, публицист, посланик, предприемач, публицист, режисьор, музикант, танцьор, странник или майстор.

– Ако сте получили ЧЕТВОРКА:

Четворката е обвързвана със зодия Рак. Основното за тази персона е грижата за околните, проучване на историята и кармата, както на личния й тип, по този начин и на родната й страна, като цяло. В живота ще би трябвало да се изправите пред строги ограничения-и няма да се измъкне елементарно от това!

Съвет: Открийте себе си и укрепете вътрешното си ядро. Опрете се на традициите, научете се да отговаряте освен за себе си и бизнеса си, само че и за другите. Можете да се докажете най-добре в проучването на история или археология, да се занимавате с хотелиерство или ресторантьорство, музейно дело, реституция, архитектура, химия или произвеждане на артикули.

– Ако сте получили ПЕТИЦА:

Петицата корелира със знака Лъв и е виновна за любовта, възпитанието на децата и креативното откриване на личността. Личността „ Петица “, както никой различен, е осведомена с вълнението, желанието за риск и майсторството на интригата.

Съвет: Научете се да вземате ексцентрични решения и не се опасявайте да поставите всичко на карта. Трябва да търсите себе си там, където би трябвало да вършите фина работа. Можете да се докажете в бижутерията и оръжейното дело, да станете еластичен и сърдечен хирург, ортодонт и реставратор. Вие сте добър водач.

– Ако сте получили ШЕСТИЦА:

Шестицата дава отговор на зодия Дева. Натрупали сте много негативизъм, който утежнява вашата карма. Трудно е да се отработи, вероятни са, даже кармични болести. Пътят към триумфа идва посредством примирение и наложително послушание на дълга.

Съвет: Постигнете вътрешен мир, подчинявайте се на събитията, само че не се превръщайте в техен плебей. Научете се да вършиме сложни неща, познати-лесни, лесни-красиви. Можете да се докажете там, където се изискват дисциплинираност, упорита работа, устойчивост, акуратност и почтеност. За вас най-подходящи са специалностите на анализатори, философи, откриватели, икономисти, физици, биолози, математици, служители, военни и политици, даже фармацевти.

– Ако сте получили СЕДМИЦА:

Седмицата е покровителствана от Везните. Личността „ Седмица “ сама гради връзки с сътрудници и врагове. Тя е орисана да съхранява огнището, да основава и поддържа хармонична атмосфера към себе си.

Съвет: Научете се да намерите общ език с всички, с които ориста ви е събрала, не се стремете да подчинявате никого. Побеждавате враговете си непременно. Отървете се от егоцентризма. Работата изисква упоритост, дипломатичност, дарба за договаряния, правосъдни процеси, свързани със отбраната.

– Ако сте получили ОСМИЦА:

Осмицата кореспондира със Скорпион. Числото е отговорно за духовното образуване на личността и да ви води през живота. Във вашата орис ще има доста от най—трудните житейски ситуации-движения, бракове, разводи, уволнения, преходи от работа на работа, промяна на специалностите.

Съвет: Научете се да се адаптирате в непрекъснато изменящите се обстановки, да вършиме верните избори и да носите отговорност за тях. Характерни действия: водач, планинар, изпитател, пожарникар, избавител, психиатър, парамедик, чиновник на тайните служби, детектив.

– Ако сте получили ДЕВЕТКА:

Деветка попада под въздействието на Стрелеца. Тази персона да търси себе си в региона на идеологията, религията, вярата. Основното е да не се затваря в себе си. Станете нравствен преподавател и ментор.

Съвет: Необходимо е да се отървете от стандартите, да допринесете за основаването на нов светоглед, построен върху задълбочено проучване на разнообразни култури, научни и религиозни обичаи. Най-добри области за реализация: философия, културология, социология, преподаване, религиозни и обществени действия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР